DPM MANSURAH MENYOKONG PENUH USAHA PMRAM MENGADAKAN KONVOKESYEN.


Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir (PMRAM) hari ini mengumumkan bahawa pihak PMRAM bersedia untuk menganjurkan Konvokesyen PMRAM pada tahun ini.

Ia berikutan reaksi ahli yang dilihat meminta pihak PMRAM untuk mengadakan Konvokesyen setelah 2 tahun tidak diadakan sejak tahun 2009 yang lalu.

Baru-baru ini, PMRAM telah membuat culaan "Wajarkah PMRAM mengadakan konvokesyen pada tahun ini" bagi mendapatkan sokongan daripada ahli mengenai permintaan mereka terhadap PMRAM.

Culaan tersebut merupakan satu ukuran bagi pihak PMRAM mempertimbangkan samada untuk mengadakan konvokesyen atau tidak pada tahun ini.

Penganjuran Konvokesyen PMRAM pada tahun ini adalah bergantung kepada ahli, sekiranya ahli begitu mendesak samada melalui culaan yang telah PMRAM keluarkan mahupun melalui medium yang lain, PMRAM akan membincangkan mengenai perkara ini dengan serius.

PMRAM sekali lagi menegaskan bahawa PMRAM bersedia untuk mengadakan konvokesyen pada tahun ini bagi meraikan mahasiswa/wi yang telah pun menamatkan pengajian samada dari pengajian Islam atau Perubatan.

Saya mewakili saf kepimpinan DPM Mansurah menyokong usaha PMRAM bagi mengadakan konvokesyen kepada graduan-graduan yang telah menamatkan pengajian mereka pada tahun ini. Semoga usaha PMRAM ini dapat memberikan penghargaan kepada graduan-graduan yang telah berjaya dan sebagai satu semangat kepada mahasiswa dan mahasiswi yang lain.

Muhammad Aliffudin Bin Ramlee
Pengerusi
Dewan Perwakilan Mahasiswa/wi Mansurah
Sesi 2011/2012

Share this article :
 
MEMARTABAT KEILMUAN MEMIMPIN KESATUAN
Copyright © 2012. LAMAN RASMI : Dewan Perwakilan Mahasiswi Mansurah - All Rights Reserved
Template Created by MMC Mansurah
Proudly powered by Blogger